Trampolinepark tijdelijk dicht… door slechte toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers

Trampolinepark Jumpsquare in B-Park moet tijdelijk de deuren sluiten. Foto: mvn

Brugge -

Het grootste trampolinepark van Brugge en omstreken moet noodgedwongen tijdelijk de deuren sluiten. Jumpsquare Brugge is niet toegankelijk genoeg voor mensen met een beperkte mobiliteit. “We doen er alles aan om snel weer te openen.”

Het trampolinepark Jumpsquare in B-Park in Brugge is niet toegankelijk genoeg voor mensen met een beperkte mobiliteit. En daarom moet het grote springparadijs even de deuren sluiten. De stad Brugge en de brandweer hebben namelijk beslist dat zij de nodige aanpassingen moeten doorvoeren om de toegankelijkheid voor mensen met een beperkte mobiliteit te verbeteren. “Ze waren niet in orde met de normen voor de brandweer. Er moesten aanpassingen gebeuren om het brandveiligheidsattest te bekomen. En ook aan het decreet rond toegankelijkheid werd niet voldaan”, zegt burgemeester Dirk De fauw.

Het trampolinepark van 3.500 vierkante meter groot opende pas in juni de deuren. Het werd meteen een populaire trekpleister. Maar de fans zullen toch even op hun hoger moeten blijven zitten. Voorlopig is het niet duidelijk hoe lang het park precies gesloten zal moeten blijven.

“We doen er alles aan om ons park zo spoedig mogelijk terug te openen”, laat het park weten. “Alle onze klanten die reeds een reservatie hebben gemaakt, zullen persoonlijk door ons op de hoogte gebracht worden. We zullen ook samen met hen naar een passende oplossing zoeken. Ook de geplande lessen en activiteiten zullen hier voorlopig helaas niet kunnen doorgaan.”

Door tlg dji
AANGERADEN
Meest recent