Het internet ontplofte, maar…instagramaccount van Jennifer Aniston is een reclamestunt

Jennifer Aniston geeft toe dat ze op sociale media is beginnen posten om haar serie 'The Morning Show' te promoten. Foto: AFP

Het internet ontplofte toen Jennifer Aniston eindelijk een Instagramaccount aanmaakte, maar nu geeft de actrice toe ze dat vooral deed om haar nieuwe serie ‘The Morning Show’ te promoten.

Het was wat op Instagram, Jennifer Aniston die halfweg oktober een account aanmaakte en een selfie postte met de andere acteurs van Friends. Haar eerste optreden op sociale media zorgde ervoor dat Instagram even crashte, en Aniston verzamelde in 24 uur tijd 8,6 miljoen volgers. Zo brak ze het record van prins Harry en Meghan Markle. Die raakten in 5 uur en 45 minuten ‘slechts’ aan één miljoen volgers, een peulschil tegenover Aniston.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ????

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

 

De plotse verschijning op sociale media van de Amerikaanse ster leek uit het niets te komen. “Maar ik geef toe dat ik vooral mijn nieuwe serie The Morning Show op Apple TV+ wilde promoten.” Veel van de volgende posts van Jennifer Aniston refereerden dan ook naar de serie. Maar de actrice, van wie het leven op de voet wordt gevolgd en geanalyseerd, hoopt met haar Instagramaccount ook om opnieuw wat meer controle te krijgen over wat online over haar verschijnt. “Ik dacht: waarom zou ik dit doen? Mensen zitten toch al de hele tijd in mijn panty’s. En eigenlijk wil ik ze uit mijn panty’s. Maar nu kan ik ook beslissen welk paar ik ze wil laten zien.”

 

bekijk ook

 

Explainer - Een samenvatting van Friends in minder dan drie minuten

Jonas Brothers maken remake van Friends-intro naar aanleiding van 25ste verjaardag

Google heeft leuke verrassingen in petto wanneer je namen van ‘Friends’-personages intikt

Door Tommy Huyghebaert
AANGERADEN