Prinses Charlotte lijkt sprekend op nicht van prinses Diana

Foto: ISOPIX

Gelaatstrekken van de Britse prinses Charlotte werden al vergeleken met die van prins Harry, maar nu vinden fans dat ze veel meer weg heeft van een ander lid van de koninklijke familie. Dat blijkt uit een foto die Lady Kitty Spencer, de nicht van wijlen prinses Diana, deelde op Instagram.

Lady Kitty Spencer (28) blikte op de sociale netwerksite terug naar haar jeugdjaren met een foto op een paard. Het meisje op het kiekje kon evenwel de dochter van Kate Middleton en prins William zijn geweest. Hoewel de Spencer uit 1992 een helm draagt, zien velen treffende gelijkenissen tussen haar gezicht en dat van de kleine prinses Charlotte.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

 

“Je lijkt als twee druppels water op prinses Charlotte”, komt vaak terug in de reacties onder het kiekje. De vergelijking werd ook al gemaakt in 2018, toen het nichtje van Lady Di een andere jeugdfoto deelde met haar volgers. Op die foto draagt ze een roze prinsessenjurk en geniet ze van een lolly.  Lady wie? Kitty Spencer is de dochter van Charles Spencer, de broer van prinses Diana en diens vrouw Victoria Lockwood. Ze wordt officieel niet als royal gezien en werkt als model.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

 

bekijk ook

Prinses Charlotte voor het eerst naar school 

Door vwh
Meest recent