Abonnee worden? Kies je leesformule

08/11/2019 - TV & Radio
camera closecorrect down eyefacebook Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

Finalisten Julie, Jani en Kelly.   Vier

Finalisten ‘Dancing with the stars’ doen triootjes

Ze gunnen elkaar de overwinning, maar zondagavond zal er toch gebikkeld worden op de danspiste van Dancing with the stars. De finale wordt er alvast een met enkele nieuwigheden.

Kelly Pfaff (42), Julie Vermeire (21) en Jani Kazaltzis (40) zullen zondagavond tijdens de finale van Dancing with the stars op Vier elk een ‘triootje’ dansen. De finalisten komen dan met z’n drieën op de dansvloer: de kandidaat zelf met zijn gewone danspartner, plus nog eens een danser die de afgelopen weken bij een andere deelnemer hoorde. Kelly zal een quickstep dansen met Andrei én Sander die eerder Ann Pira onder zijn hoede nam. Julie komt op de piste met Pasquale, maar ook met Frank, de danspartner van Evy Gruyaert. Jani ten slotte combineert in een ‘modern’ Björk met Margot, de danspartner van Michael Pas.

Ook nieuw dit jaar is dat de jurypunten meetellen wanneer het deelnemersveld wordt teruggebracht van drie naar twee. In het eerste seizoen van Dancing with the stars gaven de juryleden louter indicatief punten, dit jaar tellen hun punten mee voor vijftig procent wanneer de eerste deelnemer moet afvallen. Wie de uiteindelijke winnaar van 2019 wordt, dat zal nog altijd uitsluitend worden bepaald door de kijker thuis.(jdr)

AANGERADEN