Courteney Cox post foto met ‘Friends’-echtgenoot: fans gaan uit hun dak

Foto: ISOPIX

‘Friends’-actrice Courtney Cox (55) heeft op Instagram een foto gedeeld met ‘Friends’-collega Matthew Perry (50). In de populaire sitcom speelden de twee een getrouwd stel: Monica Geller en Chandler Bing. In minder dan 2 uur tijd rakelde ze 1,2 miljoen likes bij elkaar. Intussen staat de teller op 2,4 miljoen.

“Kijk eens met wie ik geluncht heb? IK WEET HET! Kan het nog leuker? #realfriends.” Voor de leek: de tekst is een verwijzing naar haar personage Monica. Monica en Chandler, de namen van hun Friends-personages, vormden vanaf seizoen 4 een stel, in seizoen 7 stapten ze in het huwelijksbootje en in seizoen 10 adopteerden ze een tweeling. Enkele nieuwsgierigen vroegen zich in de reacties af hoe het gesteld zou zijn met de tweeling.

Courteney Cox post foto met ‘Friends’-echtgenoot: fans gaan uit hun dak
V.l.n.r: Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matthew Perry, Courtney Cox. Foto: Photo12

Ook Lisa Kudrow, die de rol van Phoebe Buffay voor haar rekening nam, reageerde op de foto: “Lucky, Lucky, #beautifulpeople”, schreef ze. Jennifer Aniston reageerde ook: “MATTY!! Ik zie jullie graag!”, schreef ze.

Fans van de serie gingen helemaal uit hun dak in de ruim 80.000 reacties onder de foto. Het is de tweede Friends-reünie in korte tijd. Ook werd opnieuw druk gespeculeerd of het zestal nu toch nog een keertje bij elkaar zou komen ter ere van hun 25-jarige jubileum.

LEES OOK. Actrice verkleedt gezin als cast van ‘Friends’... en wordt op haar plaats gezet door hoofdrolspeelster

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess who I had lunch with today....I KNOW!! Could I BE any happier? #realfriends

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

 

 

bekijk ook

 

Een samenvatting van Friends in minder dan drie minuten

Door adm