Gluren bij BV’s: Astrid Coppens poseert in gouden bikini, Jani toont zijn toegetakeld lichaam

Van poseren in een gouden bikini à la prinses Leia, blauwe plekken in overvloed en een debuut voor Koen en Kris Wauters: de afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Acteur Kürt Rogiers heeft zijn eerste casting fiche teruggevonden. En daar zijn ook wij blij om.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mijn eerste casting fiche terug gevonden #zoishetallemaal begonnen ?? #omg

A post shared by Kurt Rogiers (@kurtrogiers) on

 

Voormalig presentatrice Hanne Troonbeekcx houdt van schrijven in een ‘dankbaarheidsboekje’, waarin ze elke dag aan zelfreflectie doet. In een eerlijke post onder de foto aan haar computer, schrijft ze ook dat ze werkt aan een boek over hoogsensitiviteit om anderen te helpen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????????? ?????????????????????? (@hannetroonbeeckx) on

 

Dat Astrid Coppens een trotse mama is, ook op vakantie op Tenerife, laat ze zien in een gouden bikini. Baby Billie-Ray draagt voor de gelegenheid een wit pakje en geniet in de armen van de brunette.

 

 

Als acteur Louis Talpe moet wachten op de set, bekijkt hij graag foto’s op zijn gsm. Dit beeld toverde een glimlach op zijn gezicht. Waarom zou je ook niet vrolijk worden van mannen strak in het pak?

 

 

Josje Huisman schreef een boek over haar bevalling en was te gast om erover te vertellen op de Antwerpse Boekenbeurs. “Ik kan het uitleggen”, schrijft ze bij het kiekje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josje Huisman (@josjecoos) on

 

Goed nieuws voor de fans van Clouseau: de band van de broers Koen en Kris Wauters zit op Instagram. Dat nieuws maakten ze samen bekend in een filmpje.

 

Het gaat er hard aan toe richting finale van 'Dancing With The Stars'. Dat bewijzen Jani Kazaltzis en Kelly Pfaff met een foto van hun lichamen vol blauwe en rode plekken.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jani Kazaltzis (@janikazaltzis) on

 

Gymnastiek? Olga Leyers probeert het… met vallen en opstaan.

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy Tuesday!

Een bericht gedeeld door Olga Leyers (@olgaleyers) op

Zanger en acteur Jelle Cleymans heeft een hartverwarmende boodschap voor zijn pasgeboren nichtje Romy, tweede dochter van zijn zus Clara Cleymans.

 

 

Zakenvrouw Véronique Leysen is momenteel zwanger van haar tweede kindje. Ze is nog maar halfweg, maar pronkt al met een mooie babybuik.

 

 

Door vwh
Meest recent