André Hazes haalt uit op sociale media: “Ik heb Monique niet bedrogen”

Bron © Instagram

André Hazes (25) heeft uitgehaald op sociale media nadat er veel negatieve reacties waren gekomen op de bekendmaking van zijn relatie met RTL-presentatrice Bridget Maasland (45). Hij benadrukt dat zijn relatie met Monique Westenberg al voorbij was en dat hij bijgevolg nooit is vreemdgegaan.

Het management van André Hazes liet zaterdag weten dat de zanger niet langer samen is met Monique Westenberg, de moeder van hun driejarige zoontje André Hazes Jr. “De breuk dateert al van enkele maanden geleden”, klonk het. “Ze hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan. Maar dat mocht helaas niet zo zijn.”

LEES OOK. André Hazes (25) en vriendin Monique Westenberg (41) definitief uit elkaar: “Hij liet me via appje weten dat hij gevoelens voor een ander heeft”

Het verhaal kreeg een vervolg toen bekendraakte dat Bridget Maasland (45) de nieuwe liefde in het leven van de 25-jarige zanger is. Daar kregen ze beiden veel kritiek op. Maar André Hazes is de negatieve reacties nu beu, en laat van zich horen op sociale media.

LEES OOK. Nieuwe liefde André Hazes (25) is presentatrice Bridget Maasland (45)

De zanger verklaart dat zijn relatie met Monique al voorbij was toen hij Bridget tegen het lijf liep. “Ik ben niet weggegaan bij Monique voor Bridget. Ik heb Monique niet bedrogen met Bridget. Ik heb Monique een ‘appje’ gestuurd dat ik iemand ontmoet heb met wie ik contact heb. En dat dat contact mij blij maakt. Ik heb dat ‘appje’ gestuurd omdat ik haar geen (valse) hoop wilde geven, want ik merkte dat ik als vrijgezel de aandacht van Bridget heel leuk vond. Ik zou nooit weggaan bij mijn partner en kind voor een andere vrouw. Maar als de liefde op is, je uit elkaar gaat en dan iemand anders tegenkomt voor wie je weer dingen voelt die je tijden niet gevoeld hebt… Als dat dan een schande is in bepaalde mensen hun ogen… Haat me dan vooral!”

bekijk ook

Opvolging verzekerd: André Hazes III (2) zingt ‘Leef’

Door nadb