Heeft 1-jarig zoontje van Rohan Dennis verklapt waar papa volgend jaar rijdt?

Wereldkampioen tijdrijden Rohan Dennis is nog steeds op zoek naar een nieuwe ploeg nadat hij midden september ontslagen werd bij Bahrain-Merida. Tot dusver is het nog niet geweten waar Dennis volgend jaar gaat rijden, maar zoontje Oliver (1) heeft mogelijk verklapt waar zijn papa aan de slag zal gaan. Dennis deelde op zijn Instagrampagina immers een foto van Oliver met een tijdrithelm van Kask, de leverancier van… Team INEOS. De Australiër ontkent de geruchten.

svar

Rohan Dennis reed tot eind 2018 bij BMC, maar moest na het opdoeken van dat team noodgedwongen een nieuwe werkgever zoeken. Dat werd Bahrain-Merida, maar afgelopen zomer werd duidelijk dat er tussen Dennis en zijn team een serieuze haar in de boter zat. De Australiër werd geselecteerd voor de Tour de France, maar gaf op daags voor de individuele tijdrit - zijn beste kans op ritwinst. Al snel bleek dat er interne strubbelingen waren over het tijdritmateriaal dat de wereldkampioen ter beschikking kreeg.

Dennis kwam na het Tourdebacle niet meer in actie voor Bahrain-Merida en werd op 13 september, minder dan twee weken voor hij zichzelf in Yorkshire opvolgde als wereldkampioen tijdrijden, ontslagen. Het is nog niet bekend waar de Australiër zal koersen vanaf 2020, maar dankzij een Instagrampost met zoontje Oliver is dat mysterie mogelijk opgelost. Op het hoofd van Dennis’ zoontje prijkt namelijk een tijdrithelm van Kask, de leverancier van Team INEOS. Al ontkracht de wereldkampioen die geruchten zelf: het zou gaan om de helm die hij droeg toen hij het WK eind september won. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK

Nu in het nieuws