Spelregels ‘Boer zkt vrouw’ alweer verbroken: boerin Marianne hakt vroeger dan voorzien knoop door

Foto: vtm

In een opvallende aflevering van Boer zkt vrouw – de wereld rond werd gisteravond nog maar eens een loopje genomen met de spelregels. Op de husky farm in Finland stuurde boerin Marianne vroeger dan gepland Ryan naar huis.

De spanning tussen Ryan en Remco werd Marianne, die in Finland huskytochten begeleidt, te veel. “Het botste tussen Ryan en Remco omdat ze totaal verschillende types zijn”, zegt Marianne. “Ik vind hen allebei toffe mannen, maar ik voelde me niet goed bij de situatie. Gevoelens zijn er nog niet, maar ik weet dat het met Ryan nooit iets meer zal worden dan vriendschap. Met Remco is dat anders. We zitten op dezelfde golflengte, ook qua manier van leven. Het leek me beter dat ik de knoop nu al doorhakte.”

Bij Victor in Bulgarije stond wel een gepland keuzemoment op de agenda, maar ook dat verliep anders dan verwacht. Nog voor Victor een keuze maakte, gaf Jilly aan dat ze vindt dat Rani – die gevoelens heeft voor Victor – beter bij hem past. Dat vond ook Victor, want hij was sowieso van plan om voor Rani te kiezen.

Door dvg