Victor en Line zijn een jaar ‘Blind getrouwd’: “In het begin miste ik Victor niet als ik hem een tijdje niet zag”

Bron © story

Foto: Blind Getrouwd

Exact één jaar zijn Victor van Meerten (30) en Line Verckist (30) getrouwd. Het enige nog overblijvende echtpaar uit het jongste seizoen van Blind getrouwd heeft intussen zelfs een tweede trouwfeest gegeven. “Want de eerste keer konden veel mensen er niet bij zijn.”

Hun openingsdans was Your song van Billy Paul. Ook hun trouwkleding was dezelfde als op hun eerste trouwfeest, precies een jaar geleden. Het grote verschil was dat er nu 200 gasten waren in plaats van 50. “We wilden opnieuw een feest geven omdat veel mensen er vorig jaar niet bij konden zijn. Het was heel geslaagd.”

Line en Victor zijn het enige koppel uit het voorbije seizoen van Blind getrouwd dat effectief nog getrouwd is. Ze wonen intussen samen en trekken eind november voor twee weken naar Jordanië en Israël. “Dat wordt een beproeving”, zegt Victor in Story. “We zijn nog nooit zo lang samen op vakantie geweest.”

De twee kijken in Story terug op het begin van hun huwelijk. “In het begin miste ik Victor niet als ik hem een tijdje niet zag”, zegt Line. “Maar als ik hem nu een dag niet zie, moet ik afkicken (lacht). Ik heb wel meer tijd nodig gehad dan Victor om de liefde te laten groeien. Ik schrik er soms van dat het uiteindelijk gelukt is tussen ons.”

Victor zegt dat de twee na het beslissingsmoment in het programma net zo goed hadden kunnen stoppen. “We hebben het nog lang een kans gegeven en de nieuwjaarsperiode was een dieptepunt, maar we hebben ons herpakt.”

bekijk ook

Wij vroegen Victor en Line uit ‘Blind Getrouwd’ wie de broek draagt in het huwelijk, het antwoord is veelzeggend

Door gjs