Steve Tielens en Wendy Van Wanten lanceren clip bij duet ‘Jij hoort bij mij’

Goede vrienden, die doen al eens iets samen. In het geval van Steve Tielens (48) en Wendy Van Wanten (59) is dat dan samen een duet opnemen. Ze hebben All by myself van Eric Carmen herwerkt tot het Nederlandstalige Jij hoort bij mij. Dinsdag heeft het duo de bijhorende videoclip losgelaten op het grote publiek.

Voor Tielens is de single een voorbode van het nieuwe album ‘Parels & Duetten’ dat in het voorjaar van 2020 uitkomt. Samen met Wendy Van Wanten zal hij het nummer ook live brengen op 6 februari in het Kursaal van Oostende, waar Van Wanten die avond haar zestigste verjaardag viert met het concert ‘De vrienden van Wendy’.

Afgelopen weekend nog kondigde de 59-jarige zangeres aan dat ze al haar optredens tot januari volgend jaar annuleert. Wat er met haar aan de hand is, is niet geweten. “Ik kan er niet veel over kwijt, maar ze is al veertig jaar aan het werk, zonder ooit een keer deftig met verlof te gaan. Ze heeft dringend nood aan rust en tijd om alles op een rijtje te zetten”, aldus haar manager en partner Frans Vancoppenolle.

LEES OOK. Wendy Van Wanten annuleert alle optredens tot januari volgend jaar: “Ze moet rusten”

Door eadp