Een nieuwe royal baby: is Meghan Markle opnieuw zwanger?

Foto: Photo News

Komt er binnenkort een nieuwe royal baby aan? Archie is nog maar zes maanden oud, maar volgens fans en enkele Britse tabloids zou Meghan Markle (38), de vrouw van de Britse prins Harry (35), opnieuw zwanger zijn.

De Britse royaltywatchers zijn er zo goed als zeker van: Meghan Markle is opnieuw zwanger. Dat een half jaar na de geboorte van haar eerste kind Archie. De geruchten ontstonden nadat fans en de Britse media verschillende foto’s van het koninklijke koppel analyseerden. De twee waren afgelopen weekend te gast op het Festival of Remembrance in de Royal Albert Hall en fans zagen dat de jurk die Markle er droeg niet echt haar gebruikelijke stijl was. De rok liep namelijk net boven haar taille wat wijder uit. Een stijl die ook vaak terug te vinden was bij Markle tijdens haar zwangerschap van Archie. Ook de plaats van haar hand, die geregeld op haar buik lag, is volgens de analisten interessant.

Ook het haar van Markle zou enkele geheimen prijsgeven volgens Cosmopolitan. Ze had namelijk voor het eerst sinds haar huwelijk met Harry een erg steil kapsel. Een trucje dat ze volgens Britse journalisten geleerd heeft van Kate Middleton. Door van kapsel te veranderen tijdens een zwangerschap zouden mensen zich zo meer op haar haar concentreren in plaats van op haar buik.

Maar ook Harry zou bijdragen aan de geruchten. Tijdens een bezoekje aan militaire families vorige week toonde hij bijzonder veel interesse voor de families met twee kinderen. Hij vroeg hen verschillende keren hoe het is om een tweede kindje te krijgen en hoe dat invloed heeft op het gezin.

Een nieuwe royal baby: is Meghan Markle opnieuw zwanger?
Foto: Photo News

bekijk ook

Ongemakkelijk momentje voor Meghan Markle als begroeting op formeel evenement misloopt

Meghan Markle door vriend en vijand afgekraakt in documentaire, maar fans springen in de bres: “Jaloezie”

Prins Harry en Meghan Markle tonen hun baby aan de wereld

Door sgg