Legendarische soap neemt drastische beslissing: álle acteurs mogen vertrekken

Foto: PR NEWSWIRE

De Amerikaanse tv-serie Days of Our Lives stopt er misschien mee. Dat meldt de roddelnieuwswebsite TMZ. Voor de Amerikaanse televisie zou het een einde van een tijdperk kunnen zijn, want de serie gaat al mee sinds 1956.

Komt er een einde aan een van de langst lopende dramaseries uit de tv-geschiedenis? Volgens TMZ zou dat wel eens kunnen. Alle acteurs zouden “bevrijd zijn” van hun contracten. Dat betekent dat ze op zoek mogen gaan naar nieuw werk, maar dat hoeft niet per se. Want het is nog niet helemaal zeker dat de show ermee stopt.

LEES OOK. Zo is het de acteurs uit ‘Friends’ vergaan: de ene gaat van rehab naar rehab, de andere leidt een doodnormaal leven

De serie is momenteel bezig aan haar 55ste seizoen en er zou nog genoeg materiaal zijn voor een volgende seizoen omdat alle opnames zo’n acht maanden voor de uitzending worden opgenomen. Maar in november stopt de productie en neemt de show een pauze van onbepaalde duur.

Officieel is Days of Our Lives dus nog niet afgevoerd, maar het is voorlopig afwachten wat er met de serie zal gebeuren. Wie wil kan in de tussentijd de meer dan 13.000 aflevering nog eens herbekijken.