Is het eindelijk zover? “Cast en schrijvers zitten rond tafel voor ‘Friends’-reünie”

De fans zitten op het puntje van hun stoel. Er lopen onderhandelingen over een reünie van de immens populaire sitcom Friends, naar aanleiding van de 25ste verjaardag van de reeks. De volledige cast, zowel acteurs als schrijvers, nemen daaraan deel. Maar een akkoord is er nog niet.

Trouwe fans van de serie zien overal redenen om aan te nemen dat er een reünie komt. De eerste Instagram-foto van Jennifer Aniston - Rachel in de serie - bijvoorbeeld, waarop al haar collega-acteurs van weleer stonden. Of de foto van Courteney Cox - Monica - en Matthew Perry - Chandler - van vorige week.

(lees verder onder de foto’s)

Het is door die foto’s duidelijk dat de acteurs elkaar nog steeds zien en horen, maar eruit afleiden dat een reünie er komt durfde nog niemand. Maar The Hollywood Reporter brengt daar woensdag verandering in: het vernam van welingelichte bronnen dat alle acteurs en schrijvers rond de tafel zitten om een reüniespecial te maken.

Daarin zouden naast Aniston, Cox en Perry ook Lisa Kudrow - Phoebe -, Matt LeBlanc - Joey - en David Schwimmer - Ross - in acteren. Volgens de bronnen zijn de onderhandelingen verre van afgerond en moet er nog heel wat besproken worden. De drukke agenda’s van de acteurs op elkaar afstemmen vormt bijvoorbeeld een flinke uitdaging.

HBO Max en WTV kozen ervoor geen commentaar te geven. Zij bevestigen niet dat er gesprekken zijn.

Even opfrissen? Dit is ‘Friends’ in twee minuten:

Door gjs