Nog geen spoor van vermiste Antwerp-supporter Ben Vanleene na tweede zoekactie

Antwerpen -

In Antwerpen heeft de politie voor de tweede dag op rij een zoekactie gehouden naar Ben Vanleene, een 28-jarige Antwerp-supporter die zondag na de wedstrijd Antwerp-Club Brugge verdween. Ook familieleden en vrienden gingen op zoek naar de jongeman. De actie leverde niets op en is intussen vanwege de duisternis gestaakt.

Politiemensen kamden woensdagochtend de straten en hangars rond het Lobroekdok achter het Sportpaleis uit. “In de loop van de voormiddag zal er ook met een sonarboot op het water gezocht worden”, zegt politiewoordvoerder Wouter Bruyns. Om half vijf in de namiddag werd de zoekactie opnieuw gestaakt. Voorlopig is er nog geen resultaat van de zoektocht met de sonarboot. “Het onderzoek loopt wel nog voort. De zoekactie bevestigt wel onze vermoedens dat Ben zich in deze buurt heeft opgehouden.”

De verdwijning van Vanleene wordt als verontrustend beschouwd, maar voorlopig gaan de speurders niet uit van kwaad opzet. Vanleene stapte zondag af van de tram aan de halte Schijnpoort, vlak bij het Sportpaleis. “Om 18.32 uur stapte hij uit het metrostel, om 18.33 uur verliet hij het station”, zo meldt de politie.

Vanleene is 1,85 meter lang en is normaal gebouwd. Hij heeft bruine ogen en bruin haar. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een kakigroene korte jas, een donkerblauwe jeans en bruine schoenen. Hij droeg ook zijn sjaal van Antwerp.

Door sare
AANGERADEN
Meest recent