Ze speelden koppel Chandler en Monica in ‘Friends’, maar “Matthew Perry is echt altijd verliefd geweest op Courteney Cox”

Bron © US Weekly, Daily Mail

Foto: Isopix, (c) Warner Bros. / courtesy: Everett Collection

De 25 jaar oude maar nog steeds bijzonder populaire reeks ‘Friends’ blijft aanleiding geven tot geruchten. Dat het al geruime tijd niet zo goed gaat met acteur Matthew Perry (Chandler) is een publiek geheim. Maar nu speculeert US Weekly op basis van de exclusieve getuigenissen van “een bron” dat liefdesverdriet daar voor iets tussen kan zitten: Perry’s liefde voor Courteney Cox (Monica) bleef altijd onbeantwoord.

Monica en Chandler vormden een van de legendarische koppels in de komische reeks, maar volgens US Weekly was acteur Matthew Perry (intussen 50) echt verliefd op zijn tegenspeelster Courteney Cox (55).

“Matthew is altijd verliefd op haar geweest en is nooit helemaal over haar geraakt”, vertelt een bron.

De twee werkten nog enkele keren samen sinds het einde van ‘Friends’, maar van een relatie was nooit sprake.

Courteney Cox is sinds 2013 samen met rockster Johnny McDavid, voordien was ze getrouwd met David Arquette. Perry had in de jaren negentig relaties met Julia Roberts en Yasmine Bleeth en was van 2006 tot 2012 samen met Lizzy Caplan.

De acteur kampt al van tijdens de opnames van ‘Friends’ met verslavingen en depressies.

LEES OOK. Zo is het de acteurs uit ‘Friends’ vergaan: de ene gaat van rehab naar rehab, de andere leidt een doodnormaal leven

Het nieuwe gerucht komt er een week nadat Cox een foto met Perry op Instagram postte: “Kijk eens met wie ik vandaag lunch heb gehad. Ik weet het! Kán ik nog gelukkiger zijn? #echtevrienden”

Even voordien had hun collega-actrice Jennifer Anniston ook al een foto op Instagram gepost, van de hele cast samen, wat de hoop op een reünie weer deed opflakkeren.

Dit bericht bekijken op Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ????

Een bericht gedeeld door Jennifer Aniston (@jenniferaniston) op

Woensdag maakte The Hollywood Reporter alvast bekend dat ze van “welingelichte bronnen” vernam dat de cast en schrijvers van ‘Friends’ rond de tafel zouden zitten voor een reünie. Een akkoord is er nog niet.

Play

bekijk ook

Essentie van de reeks vergeten? In minder dan drie minuten ben je weer helemaal mee

Courteney ‘Monica’ Cox speelt hilarische scène uit ‘Friends’ na

Door adb