Abonnee worden? Kies je leesformule

15/11/2019 - TV & Radio
camera closecorrect down eyefacebook Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

Tweelingbroers Bart en Koen (28) keren na een geslaagde auditie terug naar Belgium’s got talent Belgium's Got Talent

Tweeling’s got talent

Vanavond zien we opnieuw dubbel in Belgium’s got talent. De tweelingbroers Bart en Koen Bruyninckx mogen na hun geslaagde auditie allebei terugkeren om een gooi te doen naar een ticket voor de finale. Voorts komen er heel wat sportieve acts aan de beurt.

De tickets voor de grote finale van vrijdag 20 december zijn bijzonder schaars. Opnieuw zullen zes van de acht acts na vanavond het veld moeten ruimen. Van de audities zijn veel kijkers tweelingbroers Bart en Koen bijgebleven. Bart (28, Deurne) gooide hoge ogen met zijn acrobatische paaldans tijdens de audities. Zelfs een kleine barst in zijn sleutelbeen kon deze ‘krak’ niet uit het lood slaan. Na een korte revalidatie staat hij met een gloednieuwe act op het podium, die gebaseerd is op een moeilijke periode uit zijn leven.

Koen (28, Zandhoven) probeert jury en kijkers te warm te maken voor zijn vuuract. Hij belooft dit keer meer vuur en nog grotere vlammen, én hoopt enkele dingen te laten zien die nog nooit eerder getoond zijn in Belgium’s got talent. Voorts gaat het er in deze derde studioshow zeer sportief aan toe. Cheerleadgroep Elemco uit Wuustwezel wil nog spectaculairder uit de hoek komen dan de vijf meter hoogte die hun ‘flyer’ vorige keer bereikte. C-Fam steekt de nodige latin in zijn dansact, en de 15-jarige Lana pakt opnieuw uit met een indrukwekkende schaduwendans.

BELGIUM’S GOT TALENT, VTM, 20.40 UUR

AANGERADEN