Jonge Duitser Hannes Wolf (38) een van de drie kandidaten om Felice Mazzu op te volgen bij KRC Genk

Bron © La Dernière Heure

De laatste club van Hannes Wolf was Hamburg. Foto: BELGAIMAGE

Wouter Vrancken viel definitief af en ook Bernd Storck is geen eerste keuze om Felice Mazzu op te volgen bij Genk. Het Limburgse bestuur heeft een shortlist van drie kandidaten opgesteld. Een van de namen daarop is die van Hannes Wolf (38). De landskampioen had donderdag een gesprek met de jonge Duitser. Dat meldt La Dernière Heure en werd bevestigd aan onze redactie.

Onze bronnen bevestigen dat Wolf een van de kandidaten voor de vacante trainerspositie is. De Duitser maakte in eigen land naam als trainer bij de jeugd van Borussia Dortmund, waar hij stelselmatig doorgroeide tot bij de U21. In september 2016 kreeg hij zijn kans bij Stuttgart, waar hij bleef tot januari 2018. Hij zit zonder club sinds hij in mei ontslagen werd bij Hamburg, nadat hij de promotie naar de Bundesliga gemist had. Wolf staat bekend om zijn werk met de jeugd, een belangrijk criterium bij Genk.

KRC Genk verloor vrijdagmiddag achter gesloten deuren een oefenduel tegen het KV Mechelen van Wouter Vrancken, het werd 1-0. De Limburger stond eerder op de longlist van de landskampioen, maar viel af. Zopas zette hij zijn handtekening onder een nieuw contract bij Malinwa.

LEES OOK.Officieel: Wouter Vrancken blijft bij KV Mechelen en tekent verbeterd contract

Door red.
AANGERADEN