Halle Berry beschuldigt ex van incestueuze relatie met familielid: “We hadden maar drie keer per jaar seks”

Halle Berry met Gabriel Aubry in 2009. Foto: Isopix, Andreas Branch/PatrickMcMullan.com/Sipa Press/vfpmcsipa

Halle Berry (53) heeft haar ex-lief Gabriel Aubry (43) ervan beschuldigd een incestueuze relatie te hebben gehad met een familielid. De oorlog tussen de twee bereikt zo een nieuw dieptepunt. Berry beweert ook dat Aubry racistische uitspraken tegen haar deed en dat hij hun biraciale dochter weigerde te erkennen, blijkt uit rechtbankdocumenten.

In 2010 besloten de bekende actrice Halle Berry (53) en Gabriel Aubry (43) om na 5 jaar een punt te zetten achter hun relatie. Het bleek het begin van een juridische en verbale oorlog om u tegen te zeggen. Onder meer het hoederecht over hun dochtertje Nahla, waarmee Berry het liefst naar Frankrijk wilde verhuizen, bleek een punt van voortdurende wrevel.

Volgens nieuwe rechtbankdocumenten beschuldigt Berry haar ex er nu van een incestueuze relatie te hebben gehad met een familielid. Dat had een negatieve impact op hun seksleven, aldus de actrice, want slecht drie keer per jaar doken ze samen het bed in. “Na de eerste zes maanden van onze relatie nam de seks af. Na een jaar hadden we minder dan drie keer per jaar seks.”

Volgens haar advocaten ging dat zo jarenlang verder. “Gabriel weigerde om de verantwoordelijkheid op te nemen. Hij bekritiseerde mijn lichaam op manieren die erg denigrerend zijn voor vrouwen. Uiteindelijk kon ik hem toch overtuigen om in therapie te gaan.” De actrice beweert ook dat hij racistische uitspraken tegen haar deed.

Door gjs