Zo versierde André Hazes de 20 jaar oudere Bridget

Dat André Hazes (25) een relatie heeft met de Nederlandse RTL-presentatrice Bridget Maasland (45) dankt de Nederlandse zanger aan het feit dat hij haar tien concerttickets cadeau gedaan had. Dat heeft hij verteld in een interview op Radio 538.

Maasland had Hazes om de tickets gevraagd en stuurde hem achteraf nog een sms’je om hem te bedanken. “Ze stuurde dat ze ervan genoten had, en daarna hadden we rustig contact. En plots dacht ik: wat een leuk wijf ben je toch”, aldus de zanger. “En toen wilde ik haar gewoon zien.” Niet veel later hadden de twee een relatie.

Hazes toont zich van zijn meest enthousiaste kant wanneer hij het over haar heeft. “Ze is mijn vrouw! Ik kan ongelooflijk goed met haar lachen. Ze is de vrouwelijke versie van mezelf. Het klikt echt tussen ons. Ik ben blij als ik bij haar ben. Ze is ongelooflijk lief.”

Hazes snapt trouwens niet waarom hun relatie overal groot nieuws is. “Ik voel het gewoon niet bij een meisje van mijn leeftijd, ik hou van rijpere vrouwen.”

Breuk

Volgens de zanger van megahit Leef is zijn leven in een hel veranderd sinds zijn relatie met Bridget, zei hij eerder deze week. Hij durft zelfs niet meer winkelen zonder zijn kap af te doen.

Zo versierde André Hazes de 20 jaar oudere Bridget
André Hazes en Monique Westenberg.

De zanger kreeg dan ook een pak haatberichten sinds zijn breuk met Monique Westenberg, de moeder van zijn 3-jarige zoon André jr. Volgens een statement van Monique zou Hazes immers al een relatie gestart zijn, terwijl of vlak na zij samen waren. Hij zou het met een WhatsAppje met haar hebben uitgemaakt. Hazes zelf ontkent dat met klem.

bekijk ook

ZIEN. Metallica zingt “Bloed, zweet en tranen” van André Hazes

Opvolging verzekerd: André Hazes III (2) zingt ‘Leef’

Door gjs