“Eerst in het café, daarna in het rommelhok”: hadden André Hazes en nieuwe vlam Bridget al langer een affaire?

Bron © Privé

Het showbizznieuws uit Nederland was vorige week de breuk tussen André Hazes (25) en zijn 16 jaar oudere vriendin Monique (41). Niet veel later werd bekend dat de zanger inmiddels samen is met presentatrice Bridget Maasland (45). Van bedrog was absoluut geen sprake, benadrukte Hazes. Maar weekblad Privé voert getuigen op die een haal ander verhaal vertellen. “Eerst in het café, later in het rommelhok met lege flessen, kratten en dozen.”

“Met verdriet bevestigt André Hazes dat hij en Monique Westenberg uit elkaar zijn”, zo klonk het in de officiële verklaring van het management van de ‘Leef’-zanger vorige week. De breuk zou al van enkele maanden eerder dateren, maar het koppel -dat samen een 3-jarig zoontje, André Jr., heeft- probeerde tevergeefs om er nog samen uit te komen. Niet veel later kwam naar buiten de Hazes inmiddels samen is met RTL-presentatrice Bridget Maasland. Maar van ontrouw was geen sprake, benadrukte de 25-jarige zanger. De relatie met Bridget begon pas toen hij en Monique uit elkaar waren.

In het rommelhok

In weekblad Privé klinkt echter een ander verhaal. Bronnen vertellen dat André en Bridget al zeker sinds 2014 -het jaar dat de zanger zijn relatie met Monique wereldkundig maakte- het bijzonder goed met elkaar kunnen vinden. Zo zouden de twee het trouwfeest van presentatrice Patty Brard en haar man gebruikt hebben voor een stomend avontuurtje. “Ze leken als magneten tot elkaar te worden aangetrokken”, klinkt het. “Eerst in het café, later in het rommelhok met lege flessen, kratten en dozen. Toen André de volgende ochtend pas rond half zeven thuiskwam, vroeg Monique argwanend waar hij geweest was. Alle bruiloftsgasten die getuige waren, bleven al die tijd discreet zwijgen. Tot nu.”

“Eerst in het café, daarna in het rommelhok”: hadden André Hazes en nieuwe vlam Bridget al langer een affaire?
André Hazes en Monique.

“Monique wist dat André en Bridget goed bevriend waren, maar dat is hij met meer mensen. Hij is een amicale jongen, die snel een arm legt om de schouder van een vrouw. Ze heeft nooit iets achter deze vriendschap gezocht”, valt er verder te lezen. Dat de twintiger een ketting voor de presentatrice kocht met zijn naam erop, wekte dan ook weinig argwaan.

Sexy selfies

Een vriendin van Maasland legt nog uit hoe de presentatrice Instagram gebruikte om het vuur aan te wakkeren bij Hazes. Bridget postte de afgelopen tijd namelijk alsmaar sexy selfies. “Ze hield maar niet op, zodat we ons allemaal afvroegen wat er met Bridget aan de hand was. De boodschap van alle foto’s lijkt wel duidelijk. Inmiddels snappen we het wat beter. Het was alleen maar bedoeld om André te laten zien dat zij er nog steeds mocht zijn en die boodschap is overgekomen.”

bekijk ook

Opvolging verzekerd: André Hazes III (2) zingt ‘Leef’