Huis verdwijnt van immosite nadat surfers iets verdachts in keuken opmerken

Foto: Zillow/WXYZ-TV Channel 7

128.000 pond of net geen 150.000 euro: voor dat bedrag werd onlangs een woning aangeboden op de Britse immosite Zillow. Het zoekertje kreeg in geen tijd 29.000 bezichtigingen en de eigenaar werd gebombardeerd met vragen. Alleen bleek het in de meerderheid van die mailtjes vooral over één detail in de keuken te gaan.

Tussen de foto’s van het huis zat er ook één van de keuken. Daar is op het eerste gezicht niets verdachts te zien, tot je iets beter kijkt.

(lees verder onder de foto)

Huis verdwijnt van immosite nadat surfers iets verdachts in keuken opmerken
Foto: Zillow/WXYZ-TV Channel 7

Houten kastjes, een granieten werkblad, maar vooral wat óp dat werkblad lag, deed veel surfers fronsen. Op een bord lijken vijf lijntjes wit poeder te liggen. Veel huizenjagers dachten dat het om cocaïne ging en vermoedden dat de foto de eigenaar wel eens in een lastig parket zou kunnen brengen.

7 Action News belde het nummer bij het zoekertje en kreeg de vriend aan de lijn van de vrouw die de woning aanbood. Volgens hem gaat het om een grap. “Ik vroeg me af of iemand het zou opmerken als ik zoiets zou doen en of het viraal zou gaan”, vertelt Jeff - die laat weten dat het eigenlijk een zakje poeder was tegen hoofdpijn. “En het ging viraal. Het ging te viraal.”

De immosite haalde het zoekertje offline, naar eigen zeggen omdat de foto in strijd was met de gebruiksvoorwaarden.

Door ehu
Meest recent