Wendy Van Wanten reageert voor het eerst na afgelasting concerten: “Ik heb mijn lichaam iets te lang in het rood laten gaan”

Foto: ISOPIX

Tot januari volgend jaar heeft zangeres Wendy Van Wanten vorige week al haar optredens geannuleerd. Over de reden waarom bleef manager en partner Frans Vancoppenolle vaag. “Ze heeft dringend nood aan rust en tijd om alles op een rijtje te zetten.” Nu heeft Van Wanten voor het eerst zelf gereageerd op haar Facebookpagina in een bericht aan haar fans.

“Tot eind januari 2020 zullen jullie het even zonder mij op een podium moeten stellen”, schrijft ze. “Al 30 jaar probeer ik jullie elke dag alles te geven als Wendy Van Wanten. Maar ik ben daarnaast ook Iris: een vrouw, een moeder en een echtgenote. Ik heb mijn lichaam iets te lang in het rood laten gaan, en dat eist zijn tol. Ik heb beslist om even voluit voor de gezondheid te kiezen. De dokter schrijft me echt rust voor en dat moet ik respecteren.” Voorlopig betekent dat dat haar concert ter ere van haar zestigste verjaardagnog niet in gevaar is. De vrienden van Wendy vindt plaats op 29 februari in het Kursaal van Oostende.

bekijk ook

Steve Tielens en Wendy Van Wanten lanceren clip bij duet ‘Jij hoort bij mij’

Eerste videobeelden sinds geruchten bevestigen: Wendy Van Wanten en Frans zijn opnieuw een koppel

Wendy Van Wanten zoekt (opnieuw) een man

Door eadp