Zara haalt Jo Malone aan boord voor nieuwe parfumcollectie

© Zara

De bekende parfumeur Jo Malone heeft voor Zara een uniseks parfumcollectie gecreëerd. Het gaat om acht geuren waarvoor ze haar inspiratie haalde uit de archieven van het Spaanse merk.

flb

Jo Malone is een van de grote namen van de parfumwereld en het is dus opvallend dat Zara de Britse wist te strikken voor een unieke samenwerking. Het gaat om een collectie van acht geuren - verkrijgbaar in drie volumes - die nu verkrijgbaar is en gebaseerd is op enkele van de parfums die Zara in het verleden lanceerde.

Malone richtte in 1983 haar gelijknamige bedrijf op en verkocht het in 2011 aan Estée Lauder. Ze miste het maken van parfum echter zo erg dat ze met Jo Loves nog een nieuwe firma oprichtte. Het is in die hoedanigheid dat ze nu met Zara samenwerkt aan The Zara Emotions Collection by Jo Loves, created by Jo Malone CBE, zoals de parfumlijn voluit heet.

“Ik had echt het gevoel dat ik opnieuw de wereld moest veranderen met parfum. Ik ben compleet in de wereld van Zara gedoken, maar ben ook dicht bij mezelf gebleven. Ik wilde het wel authentiek houden, zoals ik dat altijd doe”, zegt Malone in een reactie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook