Niels Destadsbader vertelt over ergste bedervaring: “Ik heb de deur dicht gedaan en een half uur gebleit”

Niels Destadsbader heeft op Qmusic openhartig verteld over een onenightstand waar hij heel slechte herinneringen aan heeft. “Ik heb dan de deur dicht gedaan en een half uur gebleit”, verklaarde hij aan presentator Sam De Bruyn.

mtm

LEES OOK. “Niels Destadsbader vertelt over gênante eerste keer: “Er verscheen plots een gechoqueerd vrouwenhoofd”

Voor de rubriek ‘Meeloper’ liep Niels Destadsbader deze week door zijn thuisstad Deerlijk. Ondertussen werd hij op de rooster gelegd door Q-presentator Sam De Bruyn. Op een bepaald moment ging het over het soms lastige liefdesleven van de 31-jarige zanger/presentator/acteur.

“Ik had iemand leren kennen en er lang mee gepraat op café. Echt super plezant”, aldus Destadsbader. “Op een bepaald moment gaat ze mee naar mij thuis en blijft ze slapen. ’s Ochtends werd ik wakker, van een geluid. Zij ligt naast me in bed. Ik kijk naar haar en zie haar iets wegsteken. Heb je nu juist een foto genomen met je gsm, vroeg ik. Ze ontkende het, maar ik zag het aan haar ogen. Ook al kende ik haar nog niet zo lang, ik wist dat ze aan het liegen was.”

Destadsbader heeft de gsm van de vrouw dan afgenomen. “Gelukkig was die nog niet vergrendeld. Ze had foto’s genomen om naar haar vriendinnen te sturen. Waarschijnlijk met de boodschap het is gelukt erbij. Ik heb alle foto’s gewist en dan ben ik naar de verwijderde items gegaan en heb ze daar allemaal nog een keer gewist. Dan heb ik haar vriendelijk verzocht om binnen de twee minuten mijn huis te verlaten. Ik heb de deur dicht gedaan en een half uur gebleit.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

bekijk ook

Niels Destadsbader zoekt (gelukkig) getrouwde koppels

Zo feliciteerden BV’s Niels Destadsbader met zijn derde Zomerhit: “Kan je nu stoppen met muziek maken alsjeblieft?”

Niels Destadsbader duikt het theater in, en krijgt hulp van zoontje van BV-koppel om dat aan te kondigen

Aangeboden door onze partners

Lees ook