10-jarig meisje heeft ‘bescheiden’ lijstje met kerstwensen: “iPhone 11, portemonnee van Chanel, slippers van Gucci en 4.000 dollar cash”

Foto: Twitter

Gucci-badslippers, een nieuwe MacBook-air, een GoPro en een portemonnee van Chanel. Een verlanglijstje om u tegen te zeggen. Dat vond ook een vader uit Los Angeles toen hij de cadeauverzoeken van zijn dochter voor kerstmis zag.

Een cadeaulijstje ter waarde van 10.000 dollar. Dat is wat een 10-jarige meisje dit jaar van de Kerstman verwacht. “Mijn 10-jarige dochter moet gek geworden zijn met deze kerstlijst”, dat schreef een vader op Twitter. Een iPhone 11, Air Pods, een echt konijn, make-up, roze schoenen van Puma en 4.000 dollar staan op haar lijstje dat ondertussen door meer dan 125.000 mensen leuk gevonden wordt.

De meeste mensen kunnen wel lachen met het lijstje en vinden er heel wat inspiratie voor hun eigen kerstwensen. “Een wekker, Gucci-badslippers en wat wasmiddel? Je moet prioriteiten stellen”, schreef iemand. “Ze weet precies wat ze wil en vraagt het gewoon. Ik vind het geweldig”, zei iemand anders.

Maar anderen zijn minder enthousiast. “Wat gaat ze doen met 4.000 dollar? Ik dacht dat de lijst nog wel meeviel, tot de ik de wens van 4.000 dollar las!”, voegt iemand toe.

Dat de lijst schattig is, valt niet te ontkennen. Zeker niet door enkele charmante spelfouten zoals ‘asenchal oil’ en ‘julery’ in plaats van essential oil en jewelry’.

Door sgg
AANGERADEN