Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee

Abonnee worden? Kies je leesformule

Axel Daeseleire blikt terug op culinaire wereldreis met Sergio Herman: “Jongens bij een kampvuur, dat opent de ziel”

Axel Daeseleire blikt terug op culinaire wereldreis met Sergio Herman: “Jongens bij een kampvuur, dat opent de ziel”

Sergio en Axel: onvergetelijke momenten. Foto: Sergio & Axel: Van de Kaart

Van de kaart, het culinaire reisprogramma dat Sergio Herman en Axel Daeseleire de voorbij weken naar de vier windstreken bracht, sluit vanavond af met een speciale service. In zijn restaurant AIRrepublic kookt Sergio met ingrediënten van hun wereldreis en daar wordt ook een glaasje mescal bij geschonken. “Ontbijten met die godendrank was hét topmoment van Mexico”, zegt Daeseleire, die voor ons zijn meest intense hoogtepunten op een rij zet.

Thailand

“Het tempelcomplex van Sukhothai, in het noorden van Thailand, was voor mij de meest memorabele plek. Ik breek wel vaker mijn Belgische winter met een verblijf in Thailand, maar in Sukhothai ...