Ook nieuwe trailer ‘Cats’ kan op afgrijzen rekenen ... door de borsten van Taylor Swift

Bron © The Sun, Twitter

Fans van Taylor Swift zijn naar eigen zeggen “doodsbang” door de meeste recente trailer voor ‘Cats’, een film gebaseerd op de gelijknamige en erg succesvolle musical. Vooral als de Amerikaanse zangeres “danst en met haar borsten schudt”, haken kijkers af en beweren ze dat ze het zelfs niet kunnen aanzien. “Ik had nachtmerries die minder beangstigend zijn dan die trailer”, luidt het op Twitter.

De vorige trailer van Cats kreeg in juli al bakken kritiek ondanks de vele sterren die hun opwachting maken in de film. Niet alleen de 29-jarige Taylor Swift trekt een digitaal kattenpakje aan, ze wordt ook vergezeld door onder meer Judi Dench, James Corden, Rebel Wilson en Idris Elba. Toch voelen veel fans zich ongemakkelijk door het overmatig gebruik van digitale animatie.

“Het was al schrikwekkend op mijn gsm”, schrijft een angstige kijker op sociale media. “Ik zag hem nu net op het grote scherm en ik wil naar huis.” Nog iemand lacht dat ze niet meer naar haar kat ka kijken als het dier even haar even de rug toekeert omdat ze bang is dat “hij plots een menselijk gezicht zal hebben”.

 

bekijk ook

Oeps! Bekende acteur gaat de mist in tijdens awarduitreiking en ziet travestiet aan voor Taylor Swift

 

Taylor Swift legt optreden stil voor emotionele speech

 

Britse studente lijkt zo goed op Taylor Swift dat fans haar ervan beschuldigen “mensen om de tuin te leiden

 
Door pjv
Meest recent