Jennifer Lopez nieuw gezicht van Guess

© Guess

Jennifer Lopez timmert aan een carrière naast het podium en de filmset. Ze is weer vaker te zien in de modewereld. De 50-jarige zangeres is het nieuwe gezicht van het label Guess & Marciano Worldwide, eerder raakte bekend dat ze ook model stond voor de nieuwste campagne van het Amerikaanse Coach.

flb

J. Lo omschrijft de kleren die ze draagt in de lentecampagne als een mix tussen de stijl van een Italiaanse filmster in de sixties, Madonna in de eighties en filmicoon Sofia Lauren. Dat vertaalt zich in sexy beelden, gemaakt door fotografe Tatiana Gerusova onder de Californische zon. Op een van de foto's draagt de latina een aansluitende, neongroene jurk. Ook een licht pak met krijtstreep en een kanten beha komt aan bod, net als een witte, kanten outfit die ook de aandacht vestigt op haar decolleté.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In november kondigde Lopez al aan dat ze het nieuwe gezicht van Coach zou worden. Vanaf lente 2020 zal ze in campagnes verschijnen voor de modecollecties, accessoires en schoenen van het merk dat vooral bekend is voor zijn handtassen. De foto’s zullen worden genomen door de bekende fotograaf Juergen Teller. “Jennifer is zo authentiek. Ze weet wat ze wil en heeft altijd haar eigen pad gevolgd. Ze is echt de belichaming van waar Coach voor staat en onze nieuwe campagnes. Ze komen ook alle twee uit New York”, zei creatief directeur Stuart Vevers toen in een mededeling.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook