Is Limburg United vanavond opnieuw alleen leider?

Foto: BELGA

De 10de speeldag van de EuroMillions League brengt vanavond reeds twee wedstrijden in poule B. Luik ontvangt Limburg United en Brussels neemt het op tegen kampioen Oostende.

Logische winst van Limburg Unted tegen het nog steeds zonder buitenlanders spelende Luik (0 op 7), in combinatie van eventueel verlies van Oostende bij Brussels, zou de Limburgers in poule B en met 7 op 8 alleen aan de leiding brengen. Na Donovon (Luik) zijn ook de tweede overige Amerikanen van Luik, Miller (Kalsruhe, Duitsland) en Burgett (test in Zweden) vertrokken. Het toeristenvisum van de Amerikanen liep immers op 18 november af. Er is nog steeds geen duidelijkheid of Luik al dan niet opnieuw buitenlanders dit seizoen kan bezigen.

Brussels, zonder Lichodzijewski, maar met nieuwkomer Jukic, ruikt tegen een met blessures kampend Oostende zijn kans. Bij de kustploeg nog geen Schwartz (duim) en blijft McIntosh (enkel) onzeker. Uitkijken of het team van coach Dario Gjergja in de hoofdstad een tweede nederlaag kan vermijden. Brussels-Oostende komt rechtstreeks op Play Sports en Proximus Sports.

Door cpm
  • AANGERADEN