Model Cara Delevingne toont totaal nieuwe look

Cara Delevingne, het Britse model dat ook haar kans waagt op het witte doek, zag er voor een shoot helemaal anders uit. Haar haarstyliste gaf ze kort, inktzwart haar, waardoor ze er behoorlijk gothic uitzag.

vwh

Cara Delevingne is niet bang van een experimentje in het kapsalon. Ze was eerder al platina- en goudblond en koos in het verleden voor zowel korte als langere snits. Onlangs zat ze in de kappersstoel voor zwarter dan zwarte haren in korte bob.

Hoewel het model er helemaal anders uitziet, werd haar eigen haar voor deze look niet gekleurd. Haarstyliste Mara Roszak verklapte onder een foto van haar beroemde klant dat ze haar een pruik opzette, die ze gitzwart kleurde.

De meningen over de look zijn verdeeld. Sommige fans vinden de kleur veel te hard voor het model omdat haar huidstint zo bleek is. Anderen vinden het dan weer geslaagd gewaagd met een mysterieuze gothic-toets.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten