Vriendin Jeffrey Epstein vertelt hoe ze meisjes regelde voor de miljardair, maar ontkent dat ze voor seks kwamen

Prins Andrew met de zeventienjarige Virginia Roberts en Jeffrey Epsteins manager Ghislaine Maxwell.

Jeffrey Epsteins manager, Ghislaine Maxwell, lijkt eindelijk uit de biecht te klappen over de seksuele wantoestanden. In gelekte gerechtsdocumenten vertelt ze hoe ze meisjes regelde om minstens een keer per dag te komen masseren. Maar ze ontkent dat de vrouwen werden gerekruteerd voor seks.

Ghislaine Maxwell was de persoonlijk assistente van Epstein, managede de zes huizen van de miljardair en beheerde het personeelsbestand. Ze ontkent dat ze jonge meisjes rekruteerde om seks te hebben met Epstein, die enkele maanden geleden in opspraak kwam als pedofiel.

De beschuldigingen van de toen zeventienjarige Virginia Roberts zijn niet min. Zowel Jeffrey Epstein als de Britse prins Andrew zouden haar als minderjarige geforceerd hebben tot seks. Maxwell doet die verhalen nu af als leugens. “Ik wist dat ze pas 17 jaar was toen ik haar in dienst nam als masseuse voor Epstein. Dat hoorde bij mijn job. En als ik in een wellness-centrum was, en ik kreeg een massage die me beviel, vroeg ik soms of de vrouwen ook thuis masseerden”, zegt Maxwell over haar betrokkenheid in de zaak.

“Ja, ik wist dat Virginia Roberts zeventien was. Maar het is perfect legaal om op zeventien een professionele masseuse te zijn. Maar dat ze geforceerd werd voor seks is een leugen. Ik kan alleen zeggen wat ik weet, en ik weet dat zij een leugenaar is.”

Vriendin Jeffrey Epstein vertelt hoe ze meisjes regelde voor de miljardair, maar ontkent dat ze voor seks kwamen
Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell Foto: Patrick McMullan via Getty Image

bekijk ook

Miljardair Jeffrey Epstein gearresteerd voor ‘sekshandel’ met minderjarige meisjes

AANGERADEN
Meest recent