Simonneke op de koffie? Of gezelschapsspelen spelen met Kulderzipken? BV’s gaan op huisbezoek voor Warmste Week

Vorig jaar liet 2dehands.be ter gelegenheid van De Warmste Week de brooddozen van arme kinderen vullen door chef-koks zoals Wim Ballieu en Dominique Persoone. Nu gaat de website een stapje verder door verschillende BV’s op pad te sturen om iets ‘gewoons’ te doen voor mensen met een beperking.

dewo

Zoekertjessite 2dehands.be lanceert dit jaar de actie ‘Doe iets gewoon voor iemand buitengewoon’. Zo willen ze Hart voor Handicap steunen, een organisatie die mensen met een handicap wil helpen om hun leven invulling te geven. Door hen te steunen bij het verwezenlijken van hun dromen, maar ook door hen te helpen met gewone, alledaagse dingen.

Die laatste taak geeft de organisatie nu uit handen. Via de website van 2dehands.be kan je een bod uitbrengen op vijf BV’s. Wie het hoogste bedrag neertelt, krijgt hen een namiddag over de vloer. Marleen Merckx, alias Simonneke uit Thuis, komt een namiddagje op koffieklets. Ben Rottiers, Pol uit FC De Kampioenen, komt een partijtje voetbal spelen in de voortuin. Michaël Pas haalt zijn gezelschapsspellen vanonder het stof om een partijtje te komen spelen. Dimitri Leue ontneemt je de last om al die kerstkaartjes te schrijven en Warre Borgmans komt een verhaaltje voorlezen voor het slapengaan.

De volledige opbrengst gaat naar de Warmste Week.

Bieden kan via www.2dehands.be/q/doeietsgewoon/

LEES OOK