Kobe Bryant begint al te bibberen: LeBron James bereikt nieuwe mijlpaal op de lijst der NBA-lijsten

Bron © BELGA

Foto: AFP

De Los Angeles Lakers hebben woensdag in de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie (NBA) de volle buit veroverd tegen New Orleans. Het team uit LA haalde het met 114-110. LeBron James bereikte tussendoor een nieuwe mijlpaal.

Anthony Davis speelde tegen zijn ex-club en was bij de Lakers de grote uitblinker met 41 punten. Ook de onvermijdelijke LeBron James was met 29 punten goed bij schot. ‘The King’ rondde zo de kaap van de 33.000 punten voor zijn carrière. Enkel Kareem Abdul-Jabbar, Karl Malone en Kobe Bryant doen voorlopig nog beter op dé lijst der NBA-lijsten.

Aan de overzijde volstonden de 29 punten van Jrue Holiday en 23 punten van Brandon Ingram niet. De Lakers staan in het westen aan kop met 16 zeges tegen 2 nederlagen.

Milwaukee voert de lijst in het oosten aan met vijftien zeges tegen drie verliesmatchen. De Bucks, die konden rekenen op een sterke Giannis Antetokounmpo (30 punten), versloegen Atlanta met 111-102. Jabari Parker (33 punten) en Trae Young (29 punten) lieten zich opmerken bij de Hawks. Boston (13/4) volgt in de stand als tweede. De Celtics klopten Brooklyn met 121-110.

Door Vincent Van Genechten
  • AANGERADEN
    Meest recent