Deelnemer Blind Getrouwd heeft een nieuw lief: “Het was een heel moeilijk jaar, maar ik heb een geheim te vertellen”

Foto: Blind Getrouwd

Goed een jaar nadat hij ‘blind’ in het huwelijksbootje stapte in ‘Blind Getrouwd’, heeft Joris Brauns een nieuw lief. Met Annelies werd het niks - herinner u de witte rozen - maar via Instagram meldt hij nu dat hij de liefde heeft gevonden bij Eva.

Deelnemer Blind Getrouwd heeft een nieuw lief: “Het was een heel moeilijk jaar, maar ik heb een geheim te vertellen”
Annelies ontdekt het bloemenoffensief van Joris. Foto: Blind Getrouwd

’t Was een van de spraakmakendste beelden in Blind Getrouwd afgelopen voorjaar. Annelies stond toen voor de spiegel in de badkamer, met in de wasbak tientallen witte rozen. Het bleek Joris’ laatste poging om het hart van de jonge Limburgse te veroveren. Het was too much. Tussen de twee werd het niks en Joris bleef gekwetst achter. Nochtans leek het de eerste uren van het huwelijk wél op een match, maar gaandeweg groeiden de twee uit elkaar, met het rozendebacle als triest dieptepunt.

LEES OOK: Na vier seizoenen koppelt ‘Blind getrouwd’ eindelijk holebi’s: eerste homokoppel voor het altaar

Nu, goed een jaar na dat eigenlijke huwelijk ziet het er een pak beter uit voor Joris. Op zijn Instagrampagina post hij een foto van zijn nieuwe vriendin Eva. Het bijschrift - in het Engels - spreekt boekdelen. “Het was een heel moeilijk jaar, maar ik heb een geheim te vertellen. Ik heb veel geleerd… maar het grootste geschenk dat ik maar kon krijgen in mijn leven, is dit meisje. Ze is de beste. Ik hou voor altijd van je, Eva!”

TOP 10 MEEST GELEZEN