Vrouw ontdekt dat haar man vreemdgaat door foto bij recensie in de krant

Bron © New York Post

Foto: Shutterstock

Tom Sietsema, restaurantrecensent voor de Washington Post, is ongewild betrokken geraakt bij een geval van overspel. Een paar tafels verderop zat een man te eten met zijn minnares, en dat was duidelijk te zien op de foto die de recensent had gemaakt voor bij zijn artikel.

Op de achtergrond was te zien hoe een man en een vrouw intiem zaten te eten. Alleen bleek die vrouw een minnares te zijn. “Tom, bij je laatste recensie zit mijn man te eten met een vrouw, alleen ík ben dat niet!”, kreeg de restaurantrecensent opeens te lezen.

De man werd door zijn vrouw geconfronteerd met de foto en gaf meteen toe dat hij al langer een geheime relatie had met de minnares. “Geconfronteerd met dit fotografisch bewijs gaf hij zijn affaire toe”, schrijft de bedrogen echtgenote verder. “Ik dacht dat je het leuk zou vinden om jouw aandeel in dit drama te vernemen. Tijdens deze Thanksgiving ben ik jou dankbaar om dit bedrog bloot te leggen!”

Tom Sietsema was verbouwereerd: “Alsjeblieft, zeg me dat dit een grap is”, antwoordde hij. Hij postte het bizarre voorval nadien op Twitter met de waarschuwing: “Vreemdgangers, opgepast!”

bekijk ook

Bedrogen lief zet bekende dj te kijk met bewijs van overspel op Instagram: “Hij is walgelijk”

Deze vrouw werd bedrogen door haar man, en dat zullen hij en zijn dure auto geweten hebben

Vrouw ontdekt dat haar vriend vreemdgaat, waarna ze op genadeloze wijze wraak neemt

Door nadb