Billie Eilish (17) krijgt geregeld lieve berichtjes van bekende rapper Drake (33), haar fans vinden het “akelig”

Bron © Vanity Fair

Foto: AFP

Billie Eilish (17) heeft in een interview met Vanity Fair verteld dat de bekende rapper Drake (33) haar gsm-nummer heeft en haar geregeld berichtjes stuurt. De jonge artieste zelf heeft er geen problemen mee, maar haar fans vinden het “akelig”.

“Drake is de liefste man die ik ooit gesproken heb”, zei Billie Eilish in het interview. “Ik heb alleen nog maar sms’jes gestuurd met hem, maar hij is zo lief. Hij hoéft helemaal niet vriendelijk te zijn, begrijp je wat ik bedoel? Hij is op een plaats in zijn leven dat hij niet vriendelijk hoeft te zijn, maar hij is het toch. Snap je?”

Hoewel Billie Eilish hun gesprekken positief vindt, hebben haar fans daar een andere mening over. Zij uiten hun bezorgdheid op sociale media.

“Vindt niemand anders het vreemd dat Drake de nummers van Billie Eilish en Millie Boby Brown (een vijftienjarige actrice uit Stranger things, nvdr.) heeft? Het kan zeker zijn dat hij een rolmodel wil zijn of dat het te maken heeft met marketing, maar waarom stuurt een dertiger berichtjes naar minderjarige meisjes?”

“Dit nieuws over de berichtjes tussen Eilish en Drake vind ik gewoon heel akelig als je weet dat hij hetzelfde doet met Millie Bobby Brown”, schreef iemand anders.

Billie Eilish (17) krijgt geregeld lieve berichtjes van bekende rapper Drake (33), haar fans vinden het “akelig”
Foto: AP
Door nadb
Meest recent