BV’s schitteren op ‘Story Showbizz Awards’: Nathalie Meskens en James Cooke grote winnaars, ‘Mooiste BV-koppel’ gelooft niet in vloek

Bron © Showbizzsite

Zaterdag werden in ’t Kuipke in Gent voor de tiende keer op rij de Story Showbizz Awards uitgereikt. De show is het resultaat van een online verkiezing waarin bijna 100.000 mensen hun stem uitbrachten, een record. Ook Bekend Vlaanderen tekende opnieuw in groten getale present. Het Nieuwsblad kon enkele van die BV’s strikken voor een reactie.

Nathalie Meskens en James Cooke waren - net zoals vorig jaar - de grote winnaars en kaapten elk twee awards weg. Peter Van De Veire viel samen met sidekicks Wanne en Kawtar in de prijzen als ‘Favoriete radio-dj’ terwijl presentatrice Frances Lefebure voor het eerst tot ‘straffe madam’ werd uitgeroepen.

Kürt Rogiers presenteerde de show samen met Katja Retsin, maar viel zelf ook weer in de prijzen. Hij kreeg de award voor ‘Favoriete acteur’ en brengt zijn totaal daarmee op tien Story Showbizz Awards. “Ik blijf daar dankbaar voor”, aldus de presentator en acteur. “Maar dat voelt toch wel goed.”

Bab Buelens en Vincent Banic - die in de VTM-reeks ‘Familie’ maar ook in het echt een koppel zijn - mogen zich het ‘Mooiste BV-koppel’ noemen. Met die trofee is echter wel een “vloek” gemoeid: de winnende koppels van de voorbije jaren zagen hun relaties op de klippen lopen, niet lang nadat ze de trofee in ontvangst namen. In 2017 waren dat Marthe van K3 en Viktor Verhulst, in 2018 viel die ‘eer’ aan Pommeline en Fabrizio te beurt.

Maar het mooie koppel bekommert zich daar niet om. “Wij geloven niet in vloeken”, klinkt het. “We zijn gelukkig met elkaar.” De twee bezegelden hun liefde door voor het eerst in het openbaar te kussen.

Door pjv
AANGERADEN