Tanja Dexters laat zich opnemen na nieuw ongeval met vluchtmisdrijf

Bron © eigen berichtgeving, hln
Olen -

Tanja Dexters (42) heeft opnieuw brokken gemaakt. In de nacht van vrijdag op zaterdag reed ze met een Jaguar van Michaël Peeters – nochtans sinds een maand haar ex, zegt hij nu – in op een stilstaande oplegger in Olen. Het parket onderzoekt de zaak. Dexters zou zich afgelopen weekend hebben laten opnemen in een instelling voor psychologische hulp.

Naar eigen zeggen had Peeters Tanja Dexters vrijdag nog gevraagd om zijn Jaguar terug te brengen. Dat wilde Tanja blijkbaar doen na een avondje met een vriendin, in de nacht van vrijdag op zaterdag. “Maar die nacht kreeg ik telefoon: Tanja had een ongeval gehad”, zegt Peeters.

Peeters spreekt van vier uur ’s nachts, maar de politie van de zone Neteland zegt dat het zaterdagochtend ongeveer zes uur was toen een auto achteraan inreed op een stilstaande oplegger op de Koning Boudewijnlaan in Olen, vlak bij de op- en afrit van de E313.

“Ik heb een vriend gebeld om te gaan kijken of Tanja oké was”, zegt Peeters. “Zij is dan met zijn auto vertrokken, en hij is daar blijven staan tot de politie er was.” Toen de agenten bij Peeters aan de deur kwamen voor Dexters, lag die al te slapen in het gastenverblijf van Peeters, naast zijn woning. “Gedronken had ze niet, want anders zou de politie dat geroken hebben”, zegt Peeters. “En zou ze een ademtest hebben moeten doen. Zaterdagochtend heb ik Tanja’s ouders gebeld, en die zijn haar komen halen. Verder heb ik er niks van gehoord. Voor mij is de relatie nu echt voorbij.”

Tanja Dexters zelf bleek niet bereikbaar voor commentaar. Volgens Peeters zou ze zich vrijwillig hebben laten opnemen in een instelling voor psychologische hulp, zo zegt hij in Het Laatste Nieuws. “Na gesprekken met familie heeft ze dat besloten.” Volgens Peeters zal ze een programma van drie weken volgen.

Door ima,, dpw, mtm
AANGERADEN
Meest recent