Tanja Dexters reageert via advocaat: “Hersenschudding maakt het onmogelijk om verhaal te vertellen”

Bron © Eigen berichtgeving

Foto: Photo News

Tanja Dexters, die afgelopen weekend betrokken geraakte bij een verkeersongeval, reageert via haar advocaat op de heisa. “Tanja zal haar verhaal doen aan de politie zodra zij hiertoe in staat is. Haar hersenschudding maakt dit momenteel onmogelijk.”

In de nacht van vrijdag op zaterdag reed de blondine met de Jaguar van haar ex-vriend Michaël Peeters in op een stilstaande oplegger in Olen. Het parket opende een onderzoek. “Tanja wil benadrukken dat ze in geen geval onder invloed was van alcohol of verdovende middelen”, zegt haar advocaat Omar Souidi. “Ook heeft ze alle vertrouwen in het onderzoek en bedankt ze iedereen om haar de komende periode in alle rust en sereniteit te laten bekomen van de shock.”

Volgens haar ex-vriend Michaël Peeters zou ze zich inmiddels vrijwillig hebben laten opnemen in een instelling voor psychologische hulp. Dat wordt niet bevestigd noch ontkend door haar advocaat. “Tanja stelt het, gezien de omstandigheden, goed en zal nu even op adem komen om vervolgens sterker terug te komen.”

LEES OOK. Tanja Dexters maakt opnieuw brokken: hoe een kleuterleidster Miss België werd en wegzonk in een moeras van narigheid en ongelukken

Door lla