Emily ontdekt goedkope manier om haren te krullen: "Zou het vroeger nooit gedurfd hebben"

Een Britse vrouw heeft een bijzonder inventieve manier gevonden om haar haren te krullen. Toen ze haar krultang niet vond, ging ze op zoek naar een alternatief. Met succes.

Het moest een glamoureuze avond uit worden, dus haalde de 22-jarige Emily uit Morecambe, Lancashire, alles uit de kast om zich op te tutten. De jonge Britse moeder wilde voor het eerst in heel lang haar haren krullen, maar ze vond haar krultang niet.

“Ik heb toen echt overwogen om mijn plannen af te blazen en thuis te blijven”, zegt ze aan Metro. Gelukkig kwam het niet zover, met dank aan een erg creatieve oplossing. “Ik had het koud en zette me neer op de verwarming terwijl ik nadacht. Mijn dochter probeerde de verwarming aan te raken, maar ik zei haar dat ze niet mocht omdat die zo warm is. Toen keek ik naar de leiding van de verwarming en kreeg ik een idee.”

De twintiger ging op de vloer zitten, draaide haar lange blonde haren rond de buis en in 20 minuten had ze mooie krullen. “Ik was geschokt toen ik de eerste krul zag. Ik kon niet geloven dat het werkte. De krullen zijn de hele avond en nacht in mijn haar gebleven. De volgende avond ben ik nog eens uitgegaan, nog steeds met krullen. Mijn haar voelde zelfs gezonder aan dan wanneer ik dat doe met de krultang. Het is een goede truc voor mensen die hun krultang niet vinden of er geen hebben.

De komende weken komen er nog wat feestjes en etentjes aan, dus is Emily zeker van plan haar creatieve truc nog eens te herhalen. “Ik zou het vroeger nooit gedurfd hebben, maar nu ik weet dat het lukt ga ik het zeker nog doen.”

Haar post op sociale media kreeg al meer dan 22.000 likes en shares.

 

 

Door gjs