Jonge vrouw ontdekt dat haar vriend vreemdgaat… aan de hand van zijn fitbit

Een jonge vrouw heeft haar partner betrapt op overspel aan de hand van zijn fitbit. De Amerikaanse Jane Slater deelde haar opmerkelijke verhaal via Twitter, waar het als een lopend vuurtje de wereld rond gaat. Ondertussen reageerden al meer dan 470.000 mensen op haar bekentenis.

De Amerikaanse correspondente voor het nationaal voetbal choqueerde heel wat mensen met haar privéproblemen. Toen collega Albert Breer vertelde over een cadeautje dat hij voor zijn vrouw had gekocht, voegde ze er haar eigen herinnering aan toe.

Jane had immers van haar toenmalige partner een fitbit gekregen, een horloge waarmee je fysieke activiteiten, hartslag, stappen en nog veel meer kan analyseren. Een geweldig cadeau vond ze. Het motiveerde hen ook, want de twee lieten elk de informatie van hun eigen fitbit via de app bij elkaar komen. Zo konden ze perfect zien hoe het sporten ging en elkaar steunen als de resultaten eens wat minder waren.

“Op de zetel”

“Ik vond dat synchroniseren absoluut niet erg… Tot ik plots om 4 uur ’s nachts merkte dat hij niet meer thuis was en zijn activiteitsniveau plots pieken begon te vertonen in onze app”, vertelt ze. Jane ging verhaal halen, maar besefte het al snel: hij had geen sportles in het midden van de nacht. Integendeel.

Even probeerde hij nog een uitvlucht te verzinnen. Hij zei dat hij bij een vriend op de zetel had geslapen. “Wat onmogelijk is, want hij heeft heel veel problemen met elders overnachten, omdat hij een angst heeft voor bacteriën”, aldus Jane. En zo viel het doek over zijn uitvlucht. Er zat voor hem niets anders op dan zijn overspel toe te geven.

De voormalige vriendjes van Jane werden na de posts al snel gebombardeerd met vragen en negatieve reacties. Wie hij is, wil ze niet vertellen, maar ze laat wel weten dat ze één van haar ex-partners uit Austin wil verdedigen. “Hij is het niet.”

bekijk ook

Vrouw ontdekt dat haar vriend vreemdgaat, waarna ze op genadeloze wijze wraak neemt

Deze vrouw werd bedrogen door haar man, en dat zullen hij en zijn dure auto geweten hebben

Bedrogen lief zet bekende dj te kijk met bewijs van overspel op Instagram: “Hij is walgelijk”

Door mrra
AANGERADEN