Sponsor Creafin verlengt contract bij veldritteam van Bart Wellens

Bron © BELGA

Foto: Photo News

Sponsor Creafin heeft zijn contract bij het veldritteam van Bart Wellens, Creafin-Fristads, verlengd met één jaar. De sponsor blijft nog zeker tot maart 2021 aan boord. Dat maakte Creafin bekend in de marge van de Superprestige in Zonhoven.

Creafin, een financiële instelling die financieringsoplossingen biedt voor woningen, is geen onbekende naam in het veldrijden. Vorig jaar maakte ze deel uit van het team van Timmy Simons, die zijn activiteiten in het veldrijden stopzette. De ploeg maakte de overstap naar het kamp Roodhooft begin dit seizoen.

Trainer is Bart Wellens, bijgestaan door Camiel van den Bergh. Tim Merlier en Gianni Vermeersch vormen het kopduo van het team bij de heren elite. Bij de beloften is Belgisch kampioen Timo Kielich het uithangbord en bij de dames is dat de Italiaanse Eva Lechner. “We zijn zeer tevreden over de resultaten van de ploeg”, aldus Bruno Scheerlinck van Creafin. “En we hebben daarom ons engagement verlengd. Normaal liep het contract af in maart 2020. Nu is er een verlenging tot in maart 2021. Het doel is om verder te groeien, het team ook te versterken en ons te laten opvallen met mooie resultaten. Wij hebben niet de grote namen in de ploeg, maar af en toe een mooie ereplaats halen blijft de ambitie.”

AANGERADEN