Joris uit ‘Blind getrouwd’ in de clinch met ex-vriendin, zij dient klacht in

Bron © Dag Allemaal

Foto: Blind Getrouwd

Amper een week nadat Joris van ‘Blind getrouwd’ uitpakte met zijn nieuwe liefde op Instagram, blijkt de relatie alweer beëindigd. “Hij heeft die foto enkel gepost om mij zover te krijgen dat ik onze relatie niet zou opgeven”, zegt zijn ex-vriendin nu in ‘Dag Allemaal’.

Nadat Joris Brauns in Blind getrouwd vergeefs moeite had gedaan om zijn ‘match’ Annelies voor zich te winnen (u herinnert zich vast de massa bloemen nog), kon hij eind november op Instagram toch uitpakken met liefdesgeluk. De volledige post klonk toen zo: “Het is een zwaar jaar geweest, maar nu kan ik een geheimpje onthullen. Ik heb veel geleerd, maar het grootste geschenk dat ik in mijn leven kon krijgen is dit meisje. Ze is de beste. Ik hou van jou, voor altijd, Eva.”

Amper een week later bevestigde hij dat ze alweer uit elkaar zijn. Aan Dag Allemaal liet de ex-vriendin weten dat ze op het moment van Joris’ post al geen koppel meer waren. “Joris heeft dat willen gebruiken om mij onder druk te zetten om onze relatie langer te behouden.”

LEES OOK. Een week na hun onthulling op Instagram: Joris uit ‘Blind getrouwd’ en vriendin alweer uit elkaar

Wat Joris vervolgens ontkende in het weekblad: ze waren volgens hem toen wél nog een koppel en besloten pas later om er een punt achter te zetten. Volgens hem stond hun relatie onder druk door zijn deelname aan Blind getrouwd, en wou hij tonen hoe graag hij Eva zag. “Ze had tijdens onze relatie veel bevestiging nodig. Daarom heb ik die liefdesverklaring gepost.”

Hun breuk verliep trouwens zo woelig dat Eva intussen een klacht heeft ingediend, nadat een woordenwisseling tussen hen ontspoorde. Joris hield er hechtingen in zijn pols en een omzwachtelde hand aan over, al ontkende hij eerder bij ons dat dat het gevolg was van een ontspoorde ruzie. Hij wou naar eigen zeggen wel vermijden dat de deur in het slot viel en ging door het glas.