Doodsoorzaak overleden rapper Juice Wrld (21) bekend

Bron © De Telegraaf

Juice Wrld had een flinke voorraad drugs aan boord van zijn privéjet toen hij zondag landde in Chicago en kort daarna overleed. “Een onderzoek van de bagage leverde 41 zakjes op waarvan wij verwachten dat het marihuana is en 6 flesjes waarvan wij denken dat er vloeibare codeïne in zit. Ook troffen we 3 vuurwapens aan”, liet de politie dinsdag weten in een verklaring aan Amerikaanse media.

De agenten zouden al nog voor het vliegtuig de landing inzette door de piloot zijn verwittigd omdat hij vermoedde dat er drugs en wapens aan boord waren. De politie bevestigt dat niet, maar zegt wel zondag alle bagage te hebben onderzocht.

Een ingewijde vertelde aan TMZ dat de 21-jarige rapper bij aankomst in Chicago schrok van de politie en snel pillen slikte om ze te verbergen. Kort daarna werd hij onwel waardoor wordt gezegd dat hij overleed aan een overdosis. Of de drugs hem zondag effectief fataal zijn geworden, werd echter nog niet officieel bevestigd.

Juice Wrld, die werd geboren als Jarad Anthony Higgins, overleed zondag in een ziekenhuis in Chicago. De rapper scoorde vorig jaar zijn eerste grote hit met het nummer Lucid Dreams.

Doodsoorzaak overleden rapper Juice Wrld (21) bekend
Foto: Photo News
Door evdg
AANGERADEN
Meest recent