Warmste Week belooft verrassingsoptredens maar verklapt de namen van enkele blikvangers al

De agenda van De Warmste Week krijgt stilaan vaste vorm. Met veel, véél muziek. Naast de aangekondigde – betalende – concerten, pakken de presentatoren van Studio Brussel ook iedere dag uit met muzikale gasten en verrassingsoptredens. Blikvangers zijn Sam Bettens (47) en Ibe (17).

dvg

Vanaf volgende week woensdag nemen StuBru-stemmen Eva De Roo, Joris Brys en Fien Germijns hun intrek in de nieuwe uitvalsbasis van De Warmste Week: het Nelson Mandelaplein in Kortrijk. Ze draaien er van 18 december tot en met kerstavond opnieuw non-stop plaatjes voor meer dan 2.000 goede doelen. En ook dit jaar komt een karrenvracht artiesten langs.

Naast de uitverkochte Back to back-concerten met onder anderen Arno, Selah Sue, Balthazar, Het Zesde Metaal en Zwangere Guy kondigde Studio Brussel gisteren ook nog gratis optredens aan. Zo komt er iedere dag om 20 uur een verrassingsact langs op het Nelson Mandelaplein en wordt het publiek in de vooravond getrakteerd op een miniconcert. Sam Bettens, bijvoorbeeld, stelt op maandag 23 december zijn nieuwe band Rex Rebel voor. Een dag later luiden Ibe, de jongeren van #LikeMe en Jasper Steverlinck met zijn groep Arid de laatste uren van De Warmste Week in. Alle info en optredens vind je terug via de website van De Warmste Week en Studio Brussel.

Aangeboden door onze partners

Lees ook