Al helft van concerten Zebrawoods uitverkocht

Foto: if

Gent - Vier van de acht concertdagen van Zebrawoods dat tijdens de kerstvakantie in het Zebracomplex plaats vindt zijn al uitverkocht. Wie nog gen ticket heeft voor Arno (vrijdag 27 december), Novastar solo (zondag 29 december), Ertebrekers (donderdag 2 januari) of Brihang (zaterdag 4 januari) Is er aan voor de moeite. Alle vier die concerten zijn al uitverkocht.

 Zebrawoods is een concertreeks die plaats heeft in een grote tent op het middenplein van het Zebracomplex. Die tent is aangekleed en omgevormd tot een bosachtige omgeving. Er zijn tussen donderdag 26 december en zondag 5 januari in totaal acht concerten, telkens van donderdag tot en met zondag. Bovenop de uitverkochte concerten zijn er nog optredens van onder anderen Taxiwars, Stake,  en Stuff. De Gentse bigband The Whodads, die dit jaar het 25 jarig bestaan viert, sluit de concertreeks op 5 januari af. 

 

Een verslag van een recent concert van The Whodads in de Charlatan en een interview met Steven Janssens van The Whodads kan u hier lezen.

Ticketinfo via www.zebrawoods.be

Door Rudy Tollenaere
AANGERADEN
Meest recent