Wietse Bosmans in Overijse met nieuwe trui van SpotIT-Isorex: “Vanaf nu vaker in België”

Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu ook officieel: Wietse Bosmans stelde officieel zijn éénmansploeg SpotIT-Isorex voor en zal in Overijse voor het eerst in zijn nieuwe outfit aan de start verschijnen. “Ik ben zo blij dat ik nu weer 100% kan focussen op mijn sport.”.

De éénmansploeg werd op poten gezet in samenwerking met Wies Jaspers, zaakvoerder van Sowieso Marketing Consultancy. De laatste maanden ging Jaspers intensief op zoek naar sponsors, én met succes blijkt nu. “Ik probeerde mijn netwerk in de wielerwereld en daarbuiten aan te spreken om het budget rond te krijgen, zodat Wietse voltijds verder kan met zijn sport. En dat is nu gelukt. Doorheen heel zijn carrière heb ik Wietse altijd zien vechten en volhouden, en dat bewonder ik heel erg. Daarom zette ik mijn schouders onder dit project, want zo’n talent mag absoluut niet verloren gaan.”

“De sponsorbudgetten staan anno 2019 duidelijk onder druk”, gaat Jaspers verder. “Het was een intensieve opdracht om geschikte partners te vinden. Met mijn marketingbureau wil ik de sponsors nu veel return geven, om aan te tonen dat het vandaag de dag nog de moeite loont om te investeren in een project zoals het onze.”

Wietse Bosmans in Overijse met nieuwe trui van SpotIT-Isorex: “Vanaf nu vaker in België”

Met SpotIT, specialist in cyber security en IT-netwerking, en Isorex, gespecialiseerd in isolatie en plastics, werden twee sponsors gevonden. “Dit geeft mij enorm veel moraal om de rest van het seizoen ambitieus aan te vatten”, reageert Bosmans. “Vanaf nu zal ik vaker te zien zijn in België, omdat ik nu dicht bij de UCI-top 50 sta waardoor ik niet heel Europa meer moet afschuimen om punten te sprokkelen. Ik hoop mij de komende weken ook al in de kijker te rijden in mijn nieuwe trui, om mijn nieuwe sponsors te bedanken.”

Door Werner Bourlez
AANGERADEN
Meest recent