PODCAST VELDRIJDEN. Paul Herygers: “Ik geloof nog altijd in sprookjes. Op het Belgisch Kampioenschap zullen we rekening moeten houden met Wout Van Aert.”

© Kris Van Exel

Het veldritseizoen is volop bezig, dus steekt ook Het Nieuwsblad een tandje bij. In ‘De Koers is van ons: Podcast Veldrijden’ ontvangen wielerjournalist Guy Van Den Langenbergh en moderator Guillaume Maebe vijf keer in het seizoen een gast om samen met hem of haar de veldritactualiteit te fileren. In aflevering 3 praat commentator en gewezen wereldkampioen. Paul Herygers over de smoelen van Toon Aerts, het moment dat zijn schoonfamilie hem toeliet in de badkamer, washandjes om startposities te bepalen en het aantal gin-tonics dat Sven Nys op één avond kan verzetten.

Guillaume Maebe

© Kris Van Exel

Ontdek de podcasts van ‘De Koers is van ons’

Het is niet zomaar een slogan, het is het hele jaar het motto van Het Nieuwsblad. De Koers, die is van ons. In tekst, maar ook in audio. Daarom biedt Het Nieuwsblad u naast krant en site doorheen het seizoen een reeks wielerpodcasts aan. Met ‘Podcast Veldrijden’ duiken we de winter in. Vijf keer per jaar analyseren onze wielerjournalist Guy Van Den Langenbergh en een in het veld gepokt en gemazelde autoriteit de actualiteit in de veldritwereld. Van Koppenberg tot Koksijde, van driekleur tot regenboog. Wie zich nostalgisch voelt, kan ook nog steeds teruggrijpen naar onze ‘Podcast Tour’ of ‘Speeddate Flandrien’. In die laatste werden de genomineerden voor de trofee voor beste wielrenner van het seizoen onderworpen aan een korte, maar krachtige speeddate. Serieus als het moest, met een twist als het kon.

De Koers is van ons: Podcast Veldrijden. Beluister hier alle afleveringen.

Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten