Saint Laurent lanceert collectie kerstdecoratie

© Photo News

De kerstboom staat al een tijdje in de woonkamer te pronken maar wie graag de puntjes op de i zet, kan daarvoor terecht bij modehuis Saint Laurent, die net op tijd komen aanzetten met een collectie kerstdecoratie. En daar zit zoals gewoonlijk een stevig prijskaartje aan vast.

lla

Voor de capsule collectie werkte het Franse modehuis samen met verschillende partners. Zo gingen ze in zee met chocolatier en banketbakker Pierre Hermé om een luxueuze chocoladecake te ontwerpen in de vorm van een goudstaaf. Kostprijs? 413 euro. Voor de kerstboom, afgewerkt met lichtjes in de vorm van Saint Laurent elementen, kozen ze voor Pinewood Forest in het Franse Morvan.

© Saint Laurent

Maar de collectie gaat verder dan alleen kerstversiering. Ook voor wie stijlvol over de skipistes wil glijden, heeft het Franse modehuis een oplossing: een set peperdure ski’s, die gemaakt zijn in samenwerking met skimerk Zai. Voor 11.400 euro zijn ze van jou.

De meeste prijzen variëren tussen de 340 en 2.700 euro en zijn zowel online als in de speciale Rive Droite winkel in Parijs te koop.

© Photo News

© Photo News

© Photo News

LEES OOK